еМагазин

Tag : облак

МОЈ СТАВ ТОП СТОРИИ

„Мрчаторите“ од Фејсбук не дојдоа на отворениот ден во Цементарница Усје, да видат дека фабриката не може да работи без филтрите

Редакција
На отворениот ден во Цементарница Усје, која секоја сезона е на удар кога ќе почнат проблемите со загадувањето, не дојдоа „загрижените“ граѓани кои по цели...
ЧИСТА ОКОЛИНА

(Фото) Црн облак се надвисна врз Скопје – градот кандидат за зелена престолнина

Редакција
Црн облак од чад вечерва се појави над Скопје на денот кога јавноста беше запознаена со кандидатурата за најзелен град. Изворот на чадот е непознат,...