еМагазин

Tag : воена вежба

Локално

Граѓаните ќе може да ја видат опремата на АРМ која ќе биде дел од големата меѓународна воена вежба „Брз одговор 23“

Редакција
Утре (21.05.2023 година), во Куманово, на спортскиот аеродром „Аџитепе“ во периодот од 11 до 14 часот, ќе се реализира отворена приказ на средства и опрема...