еМагазин

Tag : Зоран Ѓинѓиќ

Ретро

(Видео) Како пред 16 години беше убиен српскиот премиер Зоран Ѓинѓиќ

Никола Осило
Србија денес одбележува 16 години од атентатот на премиерот Зоран Ѓинѓиќ. Тој беше убиен на 12 март 2003 година во дворот на зградата на Владата....