еМагазин

Tag : ТМФ

Техно ТОП СТОРИИ

Отворена Лабораторија за напредни и одржливи материјали на ТМФ финансирана од НАТО

Редакција
На Технолошко – металуршкиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, денеска, беше отворена Лабораторија за напредни и одржливи материјали во вредност од...
Техно

Технолошко-металуршкиот факултет продолжува со регионалните натпревари за „Наноматеријали-материјали на иднината“

Редакција
Технолошко-металуршкиот факултет организира регионалните натпревари од традиционалниот натпревар на средношколците за „Наноматеријали-материјали на иднината“, информираат од таму. На овие Регионални натпревари за одбрана на проектите...