еМагазин

Tag : Аќуа-инженеринг АГЕ

Бизнис ТОП СТОРИИ

Аќуа-инженеринг АГЕ го доби тендерот за изградба на фекална и атмосферска канализација во Гостивар вреден 2,3 милиони евра

Редакција
Друштво за градежништво и трговија Аќуа-инженеринг АГЕ ДООЕЛ експорт-импорт Тетово го доби тендерот за изградба на фекална и атмосферска канализација низ територијата на Општина Гостивар....