еМагазин

Tag : Архиепископскиот црковно-народен собор

Македонија ТОП СТОРИИ

МПЦ против менување на името на црквата и на државата

Редакција
Архиепископскиот црковно-народен собор (АЦНС) на Македонската православна црква – Охридска архиепископија (МПЦ-ОА) на редовната годишна седница што вчера и денеска се одржуваше во манастирскиот комплекс...