еМагазин

Tag : Арс студио

БАШ НИ Е ЌЕФ

Отворени денови на ММ Publications на штандот на „Арс студио“ на Саем на книга 2019

Редакција
Во рамките на Саемот на книгата 2019, „Арс студио“, како застапник на реномираната издавачка куќа MM Publications, има чест да ги претстави и да ги...
БАШ НИ Е ЌЕФ

(Фото) Зошто да се изучува италијанскиот јазик? – настан во рамките на Неделата на италијанскиот јазик

Редакција
На 19.10.2018 година, љубителите и изучувачите на италијанскиот јазик имаа можност да бидат дел од настанот одржан во рамките на Неделата на италијанскиот јазик организиран...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Врвни домашни и странски професори на настан во чест на Неделата на италијанскиот јазик

Редакција
Арс студио во соработка со Здружението на професори по италијански јазик, Италијанската амбасада во Република Македонија, Катедрата за италијански јазик и книжевност на Филолошкиот факултет...