еМагазин

Tag : изучување

МАКЕДОНСКО

Македонскиот јазик од следната академска година ќе се изучува на додипломските студии на Универзитетот во Вроцлав

Редакција
Македонскиот јазик од следната академска година ќе се изучува и на додипломските студии на Универзитетот во Вроцлав во Полска. „Заемната определба да се вложува во...
БАШ НИ Е ЌЕФ

(Фото) Зошто да се изучува италијанскиот јазик? – настан во рамките на Неделата на италијанскиот јазик

Редакција
На 19.10.2018 година, љубителите и изучувачите на италијанскиот јазик имаа можност да бидат дел од настанот одржан во рамките на Неделата на италијанскиот јазик организиран...