еМагазин

Tag : автобуски превоз

Да помогнеме ТОП СТОРИИ

Да помогнеме: „Хак бус“организира бесплатен повратен превоз до Албанија до 1 декември

Редакција
„Хак бус“ организира бесплатен автобус превоз до Албанија до 1 декември. „Во овие лоши денови да бидеме заедно и да им помогнеме на граѓаните на...