еМагазин

Tag : автомат клубови

Бизнис

Сите детали од новиот протокол за автомат клубовите: Најмногу едно лице на 5 квадрати

Редакција
Во Службен весник е објавен протоколот за отварање и работа на приредувачите на игри на среќа во автомат клуб кој го усвои Владата. Протоколот предвидува...
Бизнис

АПИС: Aпелираме до Владата да им овозможи да работат и автомат клубовите и казината

Редакција
Асоцијација на приредувачи на игри на среќа – АПИС, реагира на одлуката на Владата во однос на постепеното олабавување на мерките за работа, кои се...