еМагазин

Tag : Бамбо

Да помогнеме

Му требаме на Бамбо, потребни се средства за операција на желудник

Редакција
Младо момче треба да се оперира на желудник, а операцијата чини околу 2.500 евра. „На Бамбо му е потребна нашата помош за да се чувствува...