еМагазин

Tag : Дирекција за технолошки индустриски развојни зони

Бизнис ТОП СТОРИИ

Договор вреден 4,9 милиони евра склучи Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони со „Зобек мининг груп“

Редакција
Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони склучи договор за уредување и подготовка на земјиште наменето за ЈПП за поставување на ФН електроцентрали со друштвото за...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони склучи договор со „Зобек мининг груп“ вреден 6,7 милиони евра

Редакција
Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони склучи договор за уредување и подготвка на земјиште наменето за ЈПП за поставување на ФН електроцентрали, со друштвото за...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони склучи договор со „Зобек мининг груп„, вреден 5,7 милиони евра

Редакција
Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони (ТИРЗ) склучи договор за нивелирање на парцели во ТИРЗ Штип, со друштвото за градежништво и услуги Зобек мининг груп...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони склучи договор со „Жикол“ вреден 3,4 милиони евра

Редакција
Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони склучи договор за изведба на парцела со намена В4 во ТИРЗ Штип со друштвото за градежништво и трговија Жикол...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони склучи договор со “Стентон градба“ вреден 2,4 милиони евра

Редакција
Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони склучи договор за изградба на објект во функција на терминал на парцела со намена В4 со друштвото за производство,...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони склучи договор со “Жикол“ вреден 2,2 милиони евра

Редакција
Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони склучи договор за изградба на основна внатрешна и надворешна инфраструктура во ТИРЗ Скопје 2 и ИЗ Косел со друштвото...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони вработува пет лица, плата до 25.023 денари

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 5 државни службеници во Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони. Во огласот се бараат двајца советници за...