еМагазин

Tag : државна управа

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Тежок“ тендер: „Никоб“ за три милиони евра ќе ги обезбедува објектите на државната управа

Редакција
Службата за општи и заеднички работи на Владата на Република Македонија по распишаниот тендер за физичко обезбедување на објектите на државната управа склучи договор со...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Тежок тендер“: „Бапал“ ќе ги чисти објектите на државната управа за 204 милиони денари

Редакција
Службата за општи и заеднички работи на Владата на Република по распишаниот тендер за одржување на хигиена и тековно одржување на објектите на државната управа...