еМагазин

Tag : Никоб

Бизнис ТОП СТОРИИ

Службата за општи и заеднички работи на Владата склучи договор со Никоб вреден 3,2 милиони евра

Редакција
Службата за општи и заеднички работи на Владата склучи договор за физичко обезбедување на објектите на државната управа со друштво за обезбедување на лица и...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Никоб“ го доби тендерот на Град Скопје за обезбедување на училиштата вреден 195.000 евра

Редакција
Град Скопје по распишаниот тендер за ангажирање на агенција за обезбедување на имот и лица за унапредување на безбедноста и сигурноста во училиштата склучи договор...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Никоб“ го доби тендерот на Град Скопје за обезбедување на училиштата вреден 195.000 евра

Редакција
Град Скопје по распишаниот тендер за ангажирање на агенција за обезбедување на имот и лица за унапредување на безбедноста и сигурноста во училиштата склучи договор...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Никоб“ го доби тендерот на општина Ѓорче Петров за обезбедување на објекти „тежок“ 195.000 евра

Редакција
Општина Ѓорче Петров по распишаниот тендер за набавка на услуги за дваесет и четири часовно обезбедувње на објекти сопственост на општината за 2019 година склучи...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Тежок“ тендер: „Никоб“ за три милиони евра ќе ги обезбедува објектите на државната управа

Редакција
Службата за општи и заеднички работи на Владата на Република Македонија по распишаниот тендер за физичко обезбедување на објектите на државната управа склучи договор со...