еМагазин

Tag : Европа 92

Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за образование и наука склучи договор со “Европа 92“ вреден 6,5 милиони евра

Редакција
Министерството за образование и наука склучи договор за печатење и дистрибуција на учебници за основно и средно образование за учебните 2023/24 и 2024/25 година со...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за образование и наука склучи договор со Европа 92 вреден 4,6 милиони евра

Редакција
Министерството за образование и наука склучи договор за превод, лектура, стручна редактура, графичко и техничко уредување, печатење и дистрибуција на учебниците за основно и средно...
Македонија ТОП СТОРИИ

По барање на СЈО замрзнат имотот на „Европа 92“ и на „НОЕЛ“ во истрагата за „Поштенска банка“

Редакција
По барање на ова Јавно обвинителство, судија на претходна постапка на Основен суд Скопје 1 – Скопје донесе решение со кое е изречена привремена мерка...