еМагазин

Tag : Гоце Серафимов

Македонија

Во Кочани почнаа подготовките за изградба на монтажна болница за Регионалниот ковид-центар

Редакција
Општина Кочани ги почна подготовките за обезбедување технички услови за изградба на монтажна модуларна болница за потребите на идниот регионален ковид-центар, согласно предлогот од Министерството...