еМагазин

Tag : Николчо Илијев

Македонија

Во Кочани почнаа подготовките за изградба на монтажна болница за Регионалниот ковид-центар

Редакција
Општина Кочани ги почна подготовките за обезбедување технички услови за изградба на монтажна модуларна болница за потребите на идниот регионален ковид-центар, согласно предлогот од Министерството...
Бизнис

Компанијата „ИНТ“ од Кочани ја доби наградата за претприемништво во земјите од Централна и Југоисточна Европа

Редакција
Компанијата „ИНТ“ од Кочани ја доби наградата за претприемништво за 2018 година во конкуренција на повеќе од 300  компании од земјите од Централна и Југоисточна...