еМагазин

Tag : Каучук

Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕСМ склучи два договори со Kauchuk од Бугарија вредни 3 милиони евра

Редакција
Акционерско друштво за производство на електрична енергија Електрани на Северна Македонија (ЕСМ), во државна сопственост, Скопје, склучи два договори за набавка на гумени транспортни ленти...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Бугарската „Каучук“ го доби тендерот на ЕСМ за набавка на транспортни ленти за РЕК Битола вреден 2,3 милиони евра

Редакција
Акционерско друштво за производство на електрична енергија Електрани на Северна Македонија (ЕСМ), во државна сопственост по распишаниот тендер за набавка на гумени транспортни ленти со...