еМагазин

Tag : Комерцијлна банка

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Адора Инженеринг“ е купувачот на 4.636 акции од Комерцијална банка за кои плати 456.000 евра

Редакција
Комерцијална банка АД Скопје преку Македонската берза информира дека на 26.11.2019 година преку две системски блок трансакции правното лице „Адора Инженеринг“ ДООЕЛ Експорт – Импорт...