еМагазин

Tag : концесија

Бизнис ТОП СТОРИИ

Владата на „Голден арт“ за 138.000 евра му даде да експлоатира извор на вода во наредните 30 години

Редакција
Владата на една од последните седници донела одлука за доделување концесија за експлоатација на минерална суровина – термоминерална вода на локалитетот „Стрновец“, Општина Старо Нагоричане...
ЧИСТА ОКОЛИНА

Шилегов пишман: Нов концесионер на „Дрисла“ по претседателските избори

Редакција
Советот на Град Скопје ја прекина денешната 30-та седница на чиј дневен ред беа две точки, поврзани со изборот на приватен партнер за вршење концесиска...