еМагазин

Tag : кратење

Македонија

Да се скратат надоместоците и бројот на членови на управните, надзорните одбори и комисиите, бараат од ЛДП

Редакција
Намалување на бројот на членови на управни и надзорни одбори, затворање или спојување на агенции кои имаат исти надлежности, како и намалување на износот на...