еМагазин

Tag : Ламбро Патче

БАШ НИ Е ЌЕФ

Пивара Скопје освои највисоки награди од Министерството за економија за проектите за едукација на младите и за етичко управување

Редакција
Пивара Скопје освои значајни награди за најдобри општествено одговорни практики што ги доделуваат Министерството за економија и Националното координативно тело за општествена одговорност. Во категоријата...
Убава приказна

(Видео) Скопско – 95 години креатор на домашната пивска култура

Редакција
Пивара Скопје лансираше нова комуникациска платформа со која започнува одбележувањето на 95- годишнината на носечкиот бренд во своето пивско портфолио. Со неа, Скопско потсетува на...
БАШ НИ Е ЌЕФ

(Фото) Награда од Обединетите Нации: Пивара Скопје – лидер во постигнување на целите на одржлив развој

Редакција
Пивара Скопје ја доби годинешната награда „Предводници на Целите за одржлив развој“ на Обединетите Нации. Со наградата која се доделува во рамки на Проектот „Градење...