еМагазин

Tag : Луљета Адеми

Да помогнеме

Отворени се броеви на А1 и Телеком за донации за лекувањето на Љуљета Адеми

Редакција
Отворени се телефонски броеви за донации за Љуљета Адеми (Клица) на Телеком 143 161 и на А1 143 468. Љуљета над 25 години боледува од...
Да помогнеме ТОП СТОРИИ

Ако животот не ме сака доволно, јас го сакам многу повеќе, вели Љуљета Адеми на која сме ѝ потребни за да си ја спаси ногата од ампутација

Редакција
На Љуљета Адеми ѝ е потребна итна медицинска помош.Таа боледува од хроничен остеомиолитис, кој предизвикува скапување на ногата, што може да доведе до ампутација. „Драги...