еМагазин

Tag : Макс ТВ

Техно

Продавница со нов концепт во Телеком управната зграда

Редакција
Персонализирано корисничко искуство, интерактивна сценографија за запознавање со технолошките новитети, отворен простор за изложување на производите и директна отворена комуникација со вработените. Ова е новиот...