еМагазин

Tag : Максим Ристески

На кафе во Кантина ТОП СТОРИИ

Максим Ристески: Семејството ми е темел во животот

Редакција
Поради неговата сестраност и бројните интереси и работни искуства, на Максим Ристески не е лесно да му се дефинира професијата, а заеднички именител од сѐ...