еМагазин

Tag : Марјан Пешевски

Да помогнеме

Отворени телефонски броеви за донирање за лекување на Марјан Пешевски кој боледува од тумор на ‘рбетен столб

Редакција
Отворени се телефонски броеви за собирање на средства за лекување на Марјан Пешевски (29). За корисниците на A1 (143 467), за Т-Мобиле 143 424, повик...
Да помогнеме

Да му помогнеме на младиот татко на две дечиња: Марјан Пешевски боледува од тумор на ‘рбетен столб, потребни се средства

Редакција
Марјан Пешевски (29) боледува од тумор на ‘рбетен мозок, а за понатамошно лекување во болницата Sante Plus во Република Турција потребни се 15.000 евра. „Ги...