еМагазин

Tag : Национална Радиодифузија

Бизнис ТОП СТОРИИ

ЈП „Национална радиодифузија“ вработува девет лица, плата до 28.985 денари

Редакција
Агенцијата за администрација објави огласи за вработување на девет лица во јавното претпријатие „Национална радиодифузија“. Се бараат кандидати за референти, соработници, архивар… Платите во зависност...
Бизнис ТОП СТОРИИ

ЈП „Национална Радиодифузија“ вработува 11 лица, плата до 47.562 денари

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 11 јавни службеници во јавното претпријатие „Национална Радиодифузија“. Се бараат кандидати за архивар, виши соработници, референти, помошник...