еМагазин

Tag : немоќни

Македонија

На локалните избори за гласање се пријавиле 5.400, а на референдумот за името 1.859 болни и немоќни лица

Редакција
За референдумот на 30 септември за гласање се пријавени 1.859 болни и немоќни лица во 69 од 80 општини. Гласањето за нив ќе се спроведе...