еМагазин

Tag : Нина Ангеловски

Бизнис

Екс министерката Нина Ангеловска и Садула Дураку влегуваат во Одборот на директори на Македонски телеком

Редакција
На предлог владината Комисија за именувања, Владата на денешната седница донесе неколку одлуки Александар Ранѓеловиќ, го отповика од должноста член на Надзорниот одбор на Железници...