еМагазин

Tag : онлајн вознемирување

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Дури 81,6% од анкетирани 103 новинарки, се соочиле со онлајн вознемирување поради својата работа

Силвана Жежова
Дури 81,6 проценти од анкетирани 103 новинарки се соочиле со онлајн вознемирување поради својата работа, покажува Анализа на онлајн вознемирување врз новинарките во Македонија изработена...