еМагазин

Tag : кристина озимец

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Дури 81,6% од анкетирани 103 новинарки, се соочиле со онлајн вознемирување поради својата работа

Силвана Жежова
Дури 81,6 проценти од анкетирани 103 новинарки се соочиле со онлајн вознемирување поради својата работа, покажува Анализа на онлајн вознемирување врз новинарките во Македонија изработена...
На кафе во Кантина ТОП СТОРИИ

Кристина Озимец: Ни требаат повеќе жени на лидерски позиции во медиумите

Петре Димитров
Новинарката Кристина Озимец, која последниве години е активна и во невладиниот сектор, во рубриката на еМагазин, „На кафе во Кантина“ за прв пат открива детали...