еМагазин

Tag : паркиралишта

Локално

Во земјава има 196 јавни паркиралишта

Никола Осило
Според податоците на Државниот завод за статистика, во 2018 година, бројот на паркиралишта и гаражи, како објекти за паркирање, изнесува 196, со површина од 582.753...