еМагазин

Tag : подметнати

МОЈ СТАВ ТОП СТОРИИ

Пожари секој ден: Кој тоа си ја пали сопствената држава и сака да предизвика криза?

Редакција
Речиси да нема ден изминативе неколку недели да нема пожар и тоа не еден, туку по неколку на различни делови од земјава. Нема дилема дел...