еМагазин

Tag : прошка

МОЈ СТАВ ТОП СТОРИИ

До кога „браќа“ Бугари: Прошка треба да барате наместо нови услови

Редакција
Македонски играчи на кошарка или популарниот „баскет“ многу често го користат изразот „бугарски кош“. Станува збор за поен постигнат од среќа или што би рекле...