еМагазин

Tag : сексуален живот

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Ковид-кризата доведе до намалена сексуална желба кај македонските граѓани, еректилна дисфункција и монотонија, вели Сузана Милиќ од „Валијант“

Редакција
Се поголем број на научни истражувања покажуваат дека ковид-кризата негативно се одрази на сексуалното здравје, бидејќи стравот, непредвидливоста за тоа што не чека понатаму, финансиската...
18+ ТОП СТОРИИ

Пандемијата со Ковид-19 се покажа како токсична по сексуалниот живот: Дали ќе останат трајни последици?

Редакција
Се поголем број на студии покажуваат дека пандемијата со Ковид-19, има огромно влијание и врз сексуалниот живот, и тоа во повеќе фази од траењето на...