еМагазин

Tag : психолози

Македонија ТОП СТОРИИ

Убиствата во училиштето во Србија го вклучија алармот: Во МОН денеска средба на педагози, психолози, социолози

Редакција
Инклузивна средба со претставници на академската фела денеска ќе се одржи во просториите на Министерството за образование и наука (МОН), со учество на универзитетски професори...
18+ ТОП СТОРИИ

Пандемијата со Ковид-19 се покажа како токсична по сексуалниот живот: Дали ќе останат трајни последици?

Редакција
Се поголем број на студии покажуваат дека пандемијата со Ковид-19, има огромно влијание и врз сексуалниот живот, и тоа во повеќе фази од траењето на...
ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Список на лиценцирани психолози за психолошка поддршка на лица во карантин и изолација

Редакција
Комора на психолози на Македонија на Фејсбук објави список на достапни лиценцирани психолози кои се пријавиле да дадат психолошка поддршка на лица во карантин и...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за одбрана вработува психолози

Редакција
Министерството за одбрана објави јавен оглас за прием на цивилен персонал на служба во македонската Армија, на неопределено време. На огласот се бара цивилен персонал на...