еМагазин

Tag : педагози

Македонија ТОП СТОРИИ

Убиствата во училиштето во Србија го вклучија алармот: Во МОН денеска средба на педагози, психолози, социолози

Редакција
Инклузивна средба со претставници на академската фела денеска ќе се одржи во просториите на Министерството за образование и наука (МОН), со учество на универзитетски професори...
Македонија ТОП СТОРИИ

Ликовните педагози се против идејата за спојување на ликовно и музичко во еден предмет

Редакција
Иницијативен одбор на ликовни педагози на РСМ и Детски ликовен центар-Скопје реагира на идејата на МОН за спојување на ликовно и музичко во еден предмет...