еМагазин

Tag : Сосиете женерал

Бизнис ТОП СТОРИИ

Австријци го „запоседнаа“ Надзорниот одбор на Охридска банка во пресрет на продажбата на Шпаркасе

Редакција
Охридска банка, која е дел од француската групација Сосиете Женерал менува тројца клучни членови на Надзорниот одбор на банката во „предвечерието“ на продажбата на банката...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Охридска банка Сосиете женерал се продава на Штаермеркише Шпаркасе

Редакција
Сосиете Женерал со седиште во Париз, акционер на Охридска Банка, кој во моментот поседува 384.844 обични акции со право на глас издадени од Охридска Банка,...