еМагазин

Tag : спецјалисти

БЕСПАРИЦА

Покачувањето на платите во здравството од 1.500 до 4.548 денари

Редакција
Од 1.500 до 4.548 денари ќе изнесува во просек покачувањето за 5 проценти на платите на 19.123 вработени во јавните здравствени установи, согласно вчерашната владина...
Балкан

Во Словенија од денеска може да се вработуваат и македонски лекари специјалисти

Редакција
Словенечките болници од денеска може да вработуваат лекари специјалисти од трети држави што не се членки на Европската унија, но најмногу до една година и...