еМагазин

Tag : споделување

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Нова група „Јавна соба“ отворена по трет пат на Телеграм, се споделуваат фотографии и лични податоци од девојки

Редакција
На социјалната мрежа Телеграм отворена е нова група „Јавна соба“ во која се споделуваат фотографии, профили од социјални мрежи, лични податоци, адреси и броеви од...