еМагазин

Tag : Стефан Сидовски -Сидо

ЖИВОТ

Последен поздрав до незаменливиот Сидо утре на градските гробишта Бутел

Редакција
Еден од најпочитуваните педагози и ликови од скопскиот културен живот Стефан Сидовски – Сидо почина на 72 годишна возраст. Тој ќе биде погребан во недела...