еМагазин

Tag : Управа за водење на матичните книги

Бизнис ТОП СТОРИИ

Управата за водење на матичните книги вработува 82. службеници

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 82. државни службеници во Министерство за правда – Управа за водење на матичните книги за следните работни...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Управата за водење на матичните книги склучи договор со “Кинг ицт“ вреден 959,3 илјади евра

Редакција
Управата за водење на матичните книги склучи договор за набавка на услуга за внесување и скенирање на записи од матичните книги со друштвото за производство...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Управата за водење на матичните книги вработува 15 лица, плата до 26.257 денари

Редакција
Агенцијата за администрација објави два огласи за вработување на вкупно 15 државни во Министерство за правда – Управа за водење на матичните книги. Се бараат кандидати...