еМагазин

Tag : Владо Ангелов

Да помогнеме ТОП СТОРИИ

Повик за донации за Владо Ангелов, вработен во МРТ, потребна му е трансплантација на црн дроб

Редакција
Монтажерот во Македонската радио телевизија, Владо Ангелов е во многу тешка здравствена состојба и потребна му е трансплантација на црн дроб. Во моментов тој се...