еМагазин

Tag : Влатко Стојановски

Македонија ТОП СТОРИИ

Уставниот суд утврди повреда на слободата на јавно изразување на мислата на новинарот Стојановски во Собранието на 27 април

Редакција
Уставниот суд на денешната седница донесе одлука со која се утврди дека е сторена повреда на слободата на јавно изразување на мислата на Влатко Стојановски,...
Македонија ТОП СТОРИИ

Уставен утврди дека Граѓанскиот суд и Апелација ги повредиле правата на новинарот на „Фокус“, Стојановски за известување за „27 април“

Редакција
На денешната седница на Уставниот суд, судијата-известител побара дополнување на дневниот ред и предложи да се отвори дискусија по предметот во кој подносител е новинарот...