еМагазин

Tag : Воскресение

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Значението на Велика Сабота: Денот меѓу смртта и воскресението

Редакција
Сабота, значи покој. Велика Сабота е ден на покојот, ден на Покојникот, ден на Најголемиот покој и на Најголемиот Покојник. Велика Сабота е денот меѓу...
ЖИВОТ

Објавен видео запис „Воскресение во Бигорски манастир“

Редакција
Во пресрет на Празникот над празниците, Воскресението Христово Велигден познатото македонско древно светилиште „Свети Јован Крстител“, објави видео запис „Воскресение во Бигорски манастир“. Бигорски манастир...