еМагазин

Tag : Јане Јаневски

Бизнис ТОП СТОРИИ

Синот на Светозар Јаневски, Јане, избран за претседател на УО на Аутомакедонија

Редакција
Од Аутомакедонија АД Скопје преку Македонската берза информираа дека е извршена промена кај членовите на Управниот одбор (УО) на компанијата, со тоа што е извршено...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Ќерката и синот на Светозар Јаневски, Драгана и Јане влегоа во УО на Тиквеш

Редакција
Од Тиквеш АД Кавадарци преку Македонската берза информираа дека од Управниот одбор (УО) на Друштвото е отповикан Џон Кирил Јоновски. За нови членови на УО...
Бизнис

Светозар Јаневски подари над 16.000 акции од „Аутомакедонија“ на три лица

Редакција
„Аутомакедонија“ преку Македонската берза информира дека Светозар Јаневски веќе не е акционер во „Аутомакедонија“ АД Скопје и дека преку нетрговски трансфер, со договор за подарок,...
Бизнис

Јане Јаневски се стекна со 5.596 акции од „Аутомакедонија“

Редакција
„Аутомакедонија“ АД Скопје преку Македонската берза информира дека членот на Управниот Одбор Јане Јаневски се стекнал со 5.596 обични акции издадени од компанијата. ПОВРЗАНИ ВЕСТИ...