еМагазин

Tag : Горан Антевски

Бизнис ТОП СТОРИИ

И Горан Антевски, член на НО на Комерцијална купи 100 акции на Банката

Редакција
Од Комерцијална банка АД Скопје преку Македонската берза информираа дека Горан Антевски, член на Надзорниот одбор (НО) на Банката, се стекнал со 100 обични акции на...
Бизнис

Горан Антевски купи акции во Комерцијална банка

Редакција
Комерцијална банка АД Скопје преку Македонската берза информира дека Горан Антевски, член на Надзорниот одбор, се стекнал со 400 обични акции, издадени од Комерцијална банка....
Бизнис

Горан Антевски се стекна со 405 акции од Комерцијална банка

Редакција
Комерцијална банка АД Скопје преку Македонската берза информира дека Горан Антевски, член на Надзорниот одбор, се стекнал со 405 обични акции издадени од Комерцијална банка...
Бизнис

Горан Антевски се стекна со 550 акции од Комерцијална банка

Редакција
Комерцијална банка АД Скопје преку Македонската берза информира дека Горан Антевски, член на Надзорниот одбор се стекнал со 550 обични акции издадени од Комерцијална банка...