еМагазин

Tag : комерцијална

Бизнис ТОП СТОРИИ

Сава Димитрова и Таки Фити не се повеќе членови на НО на Комерцијална банка

Редакција
На Собранието на акционери на Комерцијална банка АД Скопје одржано на 27. март за членови на Надзорниот одбор (НО) се реизбрани професорката Александра Максимовска-Стојкова, Ванчо...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Реплек со највисока дивиденда од сите компании кои котираат на Берзата

Редакција
Реплек АД Скопје ќе дели дивиденда од 3.000 денари бруто по акција и тоа е досега највисоката од сите компании кои котираат на Македонската берза,...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Комерцијална не ги објави примањата на Фатмир Етеми, член на НО, кој купи 500 акции на Банката

Редакција
Членот на Надзорниот одбор (НО) на Комерцијална банка АД Скопје, Фатмир Етеми, сопственикот на ЗСФ-КОМ ДООЕЛ, пред исплатата на дивиденда која ја најави Банката, е...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Пред исплатата на дивиденда, Фатмир Етеми, член на НО на Комерцијална купи 500 акции во Банката

Редакција
Пред исплатата на дивиденда, членот на Надзорниот одбор (НО) на Комерцијална банка АД Скопје и сопственикот на ЗСФ-КОМ ДООЕЛ, Фатмир Етеми купи 500 акции на...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Кој сè од Управниот и Надзорниот одбор на Комерцијална купи акции на Банката

Редакција
Акцијата на Комерцијална банка со години е една од најтрактивните за тргување на Македонската берза, а за неа интерес месецов покажа и менаџментот на Банката....
Бизнис ТОП СТОРИИ

И Горан Антевски, член на НО на Комерцијална купи 100 акции на Банката

Редакција
Од Комерцијална банка АД Скопје преку Македонската берза информираа дека Горан Антевски, член на Надзорниот одбор (НО) на Банката, се стекнал со 100 обични акции на...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Директор во Комерцијална купи 100 акции на Банката

Редакција
Комерцијална банка АД Скопје преку Македонската берза информираше дека Илија Илоски, главен оперативен директор и член на Управниот одбор, се стекнал со 100 обични акции...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Максимовска – Поповиќ, член на УО на Комерцијална купи 100 акции на банката

Редакција
Од Комерцијална банка АД Скопје преку Македонската берза информираа дека Билјана Максимовска – Поповиќ, главен директор за корпоративно банкарство и член на Управниот одбор, се стекнала...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Комерцијална банка преговара со повеќе инвеститори за купување на имотот и опремата на Еуроникел

Редакција
Комерцијална банка АД Скопје преговара со повеќе инвеститори за купување на имотот и опремата на Еуроникел, кои сега се во сопственост на Банката, информираат од...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Со акциите на Комерцијална, Алкалоид и НЛБ Банка лани остварен промет од 32 милиони евра

Редакција
Акциите на Комерцијална банка АД Скопје, Алкалоид АД Скопје и НЛБ Банка АД Скопје се трите најтргувани минатата година, покажува годишниот билтен на Македонската берза....