еМагазин

Tag : Идевелоп

Бизнис

Македонската берза догорочно ги суспендира од котација акциите на „Идевелоп“

Редакција
Одборот на директори на Македонска берза АД Скопје на друштвото „Идевелоп“ АД Скопје, котирано на официјалниот пазар на берзата на подсегментот задолжителна котација, му изрече мерка...
Бизнис

Гордан Јанкуловски именуван за генерален директор на „Идевелоп“

Редакција
Одборот на директори на „Идевелоп“ на денешниот состанок донесе одлука за именување на Гордан Јанкуловски за извршен член на Одборот на директори – генерален директор,...