еМагазин

Tag : Игор Стефановски Иџе

Спорт ТОП СТОРИИ

Најтрофејниот македонски автомобилист Иџе обвинува дека е заборавен од Агенцијата за млади и спорт

Редакција
Најтрофејниот македонски автомобилист Игор Стефановски-Иџе обвинува дека е заборавен од Агенцијата за млади и спорт и дека од парите за Автомобилистичката федерација, тој добил нула...